Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Α

Χανιά | ληστεία με 3 τραυματισμούς στον Ταυρωνίτη – το χρονικό

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του biskotto.gr, 2 άνδρες εισέβαλλαν σε οικία ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα.

Οι δράστες ακινητοποίησαν το ζευγάρι που διαμένει στο σπίτι, τους χτύπησαν και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Οι ληστές, απομακρύνθηκαν από την οικία, όμως ο 62χρονος ιδιοκτήτης, πήρε όπλο, τους ακολούθησε και πυροβόλησε έξω από το σπίτι, τραυματίζοντας έναν 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος την ώρα του συμβάντος, αν και διαμένει σε άλλη περιοχή σε κοντινό χωριό, βρισκόταν έξω από το σπίτι, με την αστυνομία να διερευνά εάν πρόκειται για έναν από τους δύο ληστές ή ήταν περαστικός, όπως ο νεαρός ισχυρίζεται.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν τραυματισμένος στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από περαστικό, μαζί με τη σύζυγό του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου λίγο μετά, διεκομίσθη και ο νεαρός τραυματίας.

Τα θύματα ληστείας, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία προέβη στη σύλληψη του νεαρού, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι Αρχές διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Διενεργούν έρευνες για υλικό από κάμερες προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για τις κινήσεις και το σωματότυπο των δραστών, ενδεχομένως και το ρόλο του 19χρονου.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr