Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Γ

Χανιά | γυναίκα έχασε 150.000€ για δήθεν επένδυση σε κρυπτονομίσματα

Θύμα απάτης από επιτήδειο απατεώνα έπεσε μια 27χρονη κοπέλα στα Χανιά, που είδε να κάνουν «φτερά» από το λογαριασμό της 150.000 ευρώ.

Η γυναίκα με την οποία ήρθε σε επαφή υποτιθέμενος επενδυτής, παρασύρθηκε από όσα στοιχεία της παρουσίασε, και δέχθηκε να επενδύσει ένα μεγάλο ποσό σε κρυπτονομίσματα,με σκοπό να κερδίσει χρήματα.

Τον Μάρτιο του 2022, μετά από επικοινωνία που είχε με αλλοδαπό άντρα τον οποίο δε γνώριζε, ενημερώθηκε για επενδύσεις που θα μπορούσε να κάνει με το κρυπτονόμισμα, αναφέροντας ότι η εταιρεία, που εκπροσωπεί, θα της απέδιδε πολύ μεγάλο κέρδος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι συζητήσεις τους ήταν τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές. Η γυναίκα πείστηκε και έκανε τρεις καταθέσεις στο χρονικό διάστημα από το Μάρτη του 2022 έως τον Γενάρη του 2023, ύψους 150.000 ευρώ συνολικά.

Τον Γενάρη του 2023, ανήσυχη καθώς ο λογαριασμός της άδειασε από χρήματα, χωρίς να έχει αποτέλεσμα η υποτιθέμενη επένδυση που έκανε, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον άντρα που παρουσιαζόταν ως επενδυτής, όμως αυτό ήταν αδύνατον.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr