Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Β

Χανιά | χριστουγεννιάτικο παζάρι από την ΕΛΕΠΑΠ

Για δεύτερη χρονιά η Λέσχη Αξιωματικών της 115 Πτέρυγας Μάχης στο Ακρωτήρι ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό και φιλοξενεί το διήμερο χριστουγεννιάτικο παζάρι της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, εργαζόμενοι και εθελοντές της ΕΛΕΠΑΠ θα βρίσκονται στη Λέσχη Αξιωματικών και θα είναι έτοιμοι να σας προτείνουν δωράκια για τους δικούς σας ανθρώπους φτιαγμένα με κέφι, αγάπη και μεράκι.

Στολίδια, γούρια, αναμνηστικά με το λογότυπο της ΕΛΕΠΑΠ, χειροποίητες κατασκευές με αναπαραστάσεις χριστουγεννιάτικες και πολλά άλλα πρωτότυπα δωράκια θα είναι στη διάθεσή του κοινού για να τα προσφέρει  στους ανθρώπους που αγαπά και σκέφτεται αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Κάθε αγορά στόχο έχει να διασφαλιστεί οτι όλα τα παιδιά με αναπηρία έχουν πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης ανεξάρτητα από το οικονομικό, κοινωνικό, ή θρησκευτικό τους υπόβαθρο και να βοηθηθούν ώστε να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «βήματα ζωής».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr