Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Β

Χανιά | από αύριο η λειτουργία του Χανιά περιφερειακού χώρου στάθμευσης

Από αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου, θα λειτουργήσει στον Δήμο Χανίων, ο πρώτος περιφερειακός υπαίθριος χώρος ελεύθερης προσωρινής στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή του Κλαδισού ποταμού (δυτική είσοδος/έξοδος της πόλης).

Στον χώρο θα μπορούν κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης να σταθμεύουν δωρεάν τα οχήματά τους.

Ο Δήμος Χανίων θα προσφέρει δωρεάν δρομολόγια μέσω των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που έχει προμηθευτεί, για τη μεταφορά των οδηγών από και προς το κέντρο της πόλης.

Στην πρώτη δοκιμαστική λειτουργία, τα δρομολόγια των ηλεκτρικών λεωφορείων θα πραγματοποιούνται κάθε 20 λεπτά, με πρώτο δρομολόγιο στις 07:00 το πρωί από τον χώρο στάθμευσης του Κλαδισού, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης και τελευταίο δρομολόγιο από το κέντρο προς τον Κλαδισό, στις 22:40.

Τα ηλεκτρικά λεωφορεία του Δήμου θα πραγματοποιούν τα παραπάνω δρομολόγια καθημερινά, από Δευτέρα έως Σάββατο (εκτός Κυριακής και αργιών), στην εξής διαδρομή:

  • αφετηρία από parking Κλαδισού
  • στάση επί της οδού Κισάμου (στάση Αγ. Νεκταρίου – μνημείο Μικρασιάτισσας μάνας)
  • στάση επί της οδού Κυδωνίας (στάση ΚΤΕΛ)
  • στάση επί της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη (στάση Public)
  • στάση επί της οδού Κισάμου (στάση εικονοστάσι) – επιστροφή στον χώρο του Κλαδισού

Τα ως άνω δρομολόγια εκτελούνται σε συνεργασία με τους οδηγούς του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων και δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης στις παραπάνω στάσεις, θα έχει κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτως χρήσης του χώρου στάθμευσης.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr