Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Β

Χανιά | 780.000€ για νέα στέγη του Ορειβατικού Συλλόγου

Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής με τον Πρόεδρο Σταύρο Μπαδογιάννη και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, συμφωνήθηκαν το χρονοδιάγραμμα και οι επόμενες ενέργειες για την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Κρήτης με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων για την χρηματοδότηση της νέας στέγης του Ορειβατικού στο κέντρο των Χανίων, για την κατασκευή της οποίας η Περιφέρεια Κρήτης έχει ήδη δεσμεύσει 780.000 €.  

Στη συνάντηση ήταν παρόντες η Γενική Διευθύντρια Υποδομών της Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Δοξάκη, ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη κ. Δημήτρης Μιχελογιάννης και τα Μέλη του ΔΣ του Ορειβατικού Συλλόγου κα Ελευθερία Λουπασάκη, κ. Αντώνης Κατσίκας και κ. Μανώλης Μαλεκάκης.

Ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκαν στη σημαντική διαχρονική προσφορά του Ορειβατικού Χανίων στην τοπική κοινωνία και στην προσπάθεια του για την ανάδειξη του μοναδικού φυσικού πλούτου των Χανίων.

Οι εκπρόσωποι του Ορειβατικού από τη μεριά τους αναφέρθηκαν στις ενέργειες που ο ΕΟΣ Χανίων έχει ήδη αυτοδύναμα προβεί για να αποκτήσει μια στέγη αντάξια της ιστορίας του, της προσφοράς των μελών του στην κοινωνία και του δυναμισμού των δράσεων που αναπτύσσει.

Τέλος ο κ. Μπαδογιάννης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης για την διαρκή στήριξή της στις δράσεις που υλοποιεί ο ΕΟΣ Χανίων.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr