Αστυνομικοί των Χανίων | έκτακτο Δ.Σ για τα 2 περιστατικά κοινωνικών εκδηλώσεων

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο. για την Πέμπτη 27 Αυγούστου και ώρα 20:00 συγκάλεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, για να εξετάσει τα πραγματικά γεγονότα που αφορούν στα 2 περιστατικά κοινωνικών εκδηλώσεων με μεγάλη συνάθροιση ατόμων, που προκάλεσαν αντιδράσεις και την παρέμβαση της Αστυνομίας, αλλά και την ανακοίνωση των Αστυνομικών του Ρεθύμνου.

Στη συνεδρίαση του έκτακτου ΔΣ έχουν κληθεί να παραστούν ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων,  Ταξίαρχος Γεώργιος Λυμπινάκης, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι στις επιχειρήσεις επικεφαλής αξιωματικοί.

Οπως αναφέρεται σε σχετική πρόσκληση:

Λόγω των τελευταίων γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Περιφέρεια των Χανίων, καλέσαμε να είναι παρόντες ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος κ. Λυμπινάκης Γεώργιος καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι στις επιχειρήσεις επικεφαλής αξιωματικοί.

Ομοίως καλέσαμε μέλη μας οι οποίοι συμμετείχαν και αυτοί στις εν λόγω επιχειρήσεις.

Η Ένωσή μας οφείλει να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη των γεγονότων πριν την πραγματοποίηση των ενεργειών της.

Άλλωστε είναι εύκολη διαδικασία η έκδοση μιας ανακοίνωσης αλλά ουσιαστική σημασία έχουν οι ενέργειες που θα εγείρει ένα Σωματείο εάν διαπιστωθούν ποινικές ή πειθαρχικές ενέργειες κατά των μελών του.

Εξυπακούεται πως για μια ακόμη φορά όποιο μέλος της Ένωσής μας επιθυμεί μπορεί να παρευρεθεί στο Σωματείο μας για να εκφράσει τη γνώμη του ελεύθερα και αβίαστα.

Από τη μεριά μας θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για τον περιορισμό μετάδοσης το

Μοιραστείτε την είδηση