Άρχισαν τα όργανα – 60 χασισόδενδρα σε γλάστρες

Πιο συγκεκριμενα και στο πλαισιο των λεγόμενων στοχευμένων ενεργειών της Αστυνομίας, συνελήφθησαν χτες στον Αποκόρωνα 3 νεαροί 22 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγροτεμάχιο συνιδιοκτησίας 23χρονου και 22χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο αυτοσχέδιοχώρο με κατάλληλο εξοπλισμό (ανεμιστήρες, ηλιακό πάνελ κ.α.) καλλιεργούσαν κεκαλυμένα εξήντα (60) δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία και εκριζώθηκαν από αστυνομικούς.

Επιπλέον, κατασχέθηκε πλήθος πειστηρίων για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Όπως μάλιστα αναφέρει η αστυνομία, ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 42,96 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων ενεργειών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Μοιραστείτε την είδηση