Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Β

Αδελφοποίηση Δήμων Κισάμου & Κυθήρων | υπογραφή πρωτοκόλλου για θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Υπεγράφη πρωτόκολλο για την περαιτέρω ανάπτυξη φιλίας, την ανταλλαγή εμπειριών και την προώθηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, μεταξύ των Δήμων Κισάμου και Κυθήρων, στο πλαίσιο της τελετής της Β’ Φάσης της αδελφοποίησης, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, ανήμερα της εορτής του πολιούχου της Κισσάμου Αγίου Σπυρίδωνα, παρουσία της Υπουργού πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, στελεχών της αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων φορέων και πολιτών.

Οι δύο δήμαρχοι, κ. Μυλωνάκης και κ. Χαρχαλάκης, στους σύντομους χαιρετισμούς τους μετά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης και την ανταλλαγή δώρων,  τόνισαν πως πρόθεσή τους είναι η πράξη αυτή να μη περιοριστεί στον καθαρά συμβολικό της χαρακτήρα, αλλά να αποτελέσει την απαρχή μιας στενής συνεργασίας με κάθε πρόσφορο τρόπο μεταξύ των δύο δήμων, στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού, των παραδόσεων, της προαγωγής συνεργασιών στους τομείς της πολιτικής προστασίας και του εθελοντισμού, την ανάδειξη θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, όπως και την ανάδειξη των στοιχείων εκείνων που προβάλουν τον κάθε δήμο και τις ιδιαιτερότητες που τον καθιστούν μοναδικό.

Η τελετή που επισφράγισε την αδελφοποίηση μεταξύ των δύο δήμων ήταν συνέχεια της Α’ Φάσης που είχε πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2021 στα Αντικύθηρα.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr