Βράβευση 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου | 5ος μαθητικός διαγωνισμός οδικής ασφάλειας
Το 1ο βραβείο στην κατηγορία του, κατέκτησε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου, στον 5ο Μαθητικό – Φοιτητικό Διαγωνισμό Πολυμέσων για την Οδική Ασφάλεια, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρωγής Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «ο Άγιος Χριστόφορος».
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος» στα Χανιά, παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη, του βουλευτή κ. Λογιάδη, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή, των Αντιδημάρχων των Δήμων και εκπροσώπων φορέων.
Παραβρέθηκαν επίσης, εκ μέρους του Δημου Κισάμου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας Γεώργιος Χαχλάκης και ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου, Αντώνης Σπανουδάκης.

Ο διαγωνισμός έγινε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, το Επιμελητήριο και άλλους φορείς.
Ο Δήμος Κισάμου, επιβράβευσε το 3ο Δημοτικό Σχολείο δωρίζοντας τρία ποδήλατα, προκειμένου αυτά να χρησιμοποιηθούν στο μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής.