νέαΠολιτικήπρωτοσέλιδο Γ

Θ. Σταθάκης για τα μέτρα προστασίας | Κίσαμος

Γράφει ο πρώην δήμαρχος:

«Αυτά είναι τα Μέτρα πρόληψης, που έχει πάρει ο δήμος Κισάμου (πριν τέσσερις μέρες), από τις αρχές του μήνα που ξεκίνησαν οι απαγορεύσεις και οι οδηγίες για μέτρα προστασίας, καθώς και από τις 13 του μήνα  έγινε και κατανομή χρημάτων,  20.000 ευρώ για τον δήμο μας.
ΤΑΧΥΤΗΤΑ και ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Επιχειρηματιών και Πολιτών 
Μέρος 1).ΑΔΑ: 652ΝΩΕΖ-Ο43 – ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. 3000. Χιλιάδες ευρώ.
Πρόσκληση σε ένα φαρμακείο μόνο!!!, από τα 8 που λειτουργούν στον δήμο. Μην με ρωτήσετε σε ποιό ; Διαβάζετε από μόνοι σας.Να προμηθευτούμε επιπλέον ποσότητες για Κέντρο Υγείας, Ανουσάκειο ίδρυμα,  δεν κάνει!!!, τα φυλάμε τα χρήματα  για ώρα ανάγκης. 
Μέρος 2).ΑΔΑ: Ψ2ΤΔΩΕΖ-9ΥΚ – ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. 4000. Χιλιάδες μόνο. 
Μόνο σε συγκεκριμένους χώρους στην πόλη της Κισσάμου ( κατόπιν πιέσεως στο διαδίκτυο, Κυριακή πρωί πρωί, απλώς για να φανούμε  και μετά,  τους δημιουργούμε τάχα μου πρόβλημα εμείς.). Οι υπόλοιποι  κοινόχρηστοι χώροι στις Τοπικές Κοινότητες , τα Δημοτικά κτίρια  ( πρώην δημαρχεία) Δραπανιά , Έλους, που φιλοξενούν υπηρεσίες πρόνοιας και ΚΕΠ  και όπου φιλοξενούνται αγροτικά  ιατρεία  δεν έχουν ανάγκη πρόληψης;;;;; Είναι δευτέρας κατηγορίας  πολίτες  και υπάλληλοι;;;
3000 συν 4000= 7000 χιλιάδες, οι υπόλοιπες  13. 000 χιλιάδες απόθεμα για ώρα ανάγκης είπαμε. Η κρίση δική σας.Με εκτίμηση Σταθάκης Θεόδωρος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δημου Κισάμου».

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr