πρωτοσέλιδο ΓνέαΤέχνες & Πολιτισμός

«Ταξιδεύοντας στους ήχους και στα ζάλα της Κισάμου» | ΕΠΟΦΕΚ

Δράση αφιερωμένη στην Κισαμίτικη Μουσικοχορευτική Παράδοση με τίτλο: «Μουσικοχορευτικοί δρόμοι της Κισάμου- Ταξιδεύοντας στους ήχους και στα ζάλα της Κισάμου», θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.)μ σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ,την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο  Κισάμου, το Δήμο Πλατανιά, την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και την Εταιρεία Κρητικών Σπουδών-Ίδρυμα Καψωμένου.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης η Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ. είχε προγραμματίσει Συναυλία Κρητικής Μουσικής και Χορού, για τις 5/9/2023, η οποία όμως αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Αλκυών,  με την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων Κισαμιτών καλλιτεχνών, χορευτικών συγκροτημάτων και ομάδων ριζίτικου τραγουδιού, οι οποίοι θα παρουσιάσουν με τα τραγούδια και τους χορούς τους την Κισαμίτικη Μουσικοχορευτική Παράδοση. Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι για όλους τους καλεσμένους μας.

Τιμή εισόδου: 18 € με πλούσιο μενού

Τηλέφωνα Κρατήσεων:

698 038 3888

690 700 1189

697 013 4661

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr