νέαΠολιτικήπρωτοσέλιδο Γ

Συνάντηση Καλογερή με Ελληνογερμανική Συνέλευση | Χανιά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, με τη Δ/ντρια και το Συντονιστή Έργου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης Μαρία – Λουίζα Μαντζαφλάρη και Δημήτριο Σωπίκη αντίστοιχα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στα ζητήματα που διαχειρίζεται η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων αλλά και η Περιφέρεια Κρήτης κάνοντας ειδικότερη αναφορά σε θέματα Υποδομών Περιβάλλοντος (διαχείριση απορριμμάτων, λυμάτων και νερού, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας κλπ).

Αναζητήθηκαν από κοινού τομείς συνεργασίας με την Ελληνογερμανική Συνέλευση οι οποίοι επικεντρώθηκαν στους τομείς της διαχείρισης αποβλήτων, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της προστασίας του περιβάλλοντος, του τουρισμού και της πολιτικής προστασίας, προκειμένου να προωθηθεί η οικονομική ανάπτυξη με τη σύμπραξη και των Επιμελητηρίων. Συζητήθηκαν επίσης προτάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ήδη πολύ καλής συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με την Περιφέρεια του Calw στη Γερμανία.

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή