νέαΟικογένειαπρωτοσέλιδο Γ

«Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» | ομιλία

Εσπερίδα για την Ημέρα Εορτασμού Ασφαλούς Διαδικτύου (SID 2020), με θέμα: «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο της  Ι Μ Κ Α, επί της οδού Αντωνίου Γιάνναρη 2.

Ομιλητές

Δανάη Ράφτη, Ψυχολόγος Συμβουλευτικής Μονάδας Κ Ε Θ Ε Α  Αριάδνη

Παναγιώτης Αντωνακάκης, Προϊστάμενος  Τμ. Δ.  Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών ΔΔΕ  Χανίων.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα Πανευρωπαϊκά δίκτυα Insafe/INHOPE με επίσημο εκπρόσωπο για την Ελλάδα το Ασφαλές Κέντρο Διαδικτύου, το οποίο τελείται υπό την αιγίδα  Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας ( Ι Τ Ε ), με την υποστήριξη της Κομισιόν. Σκοπός της δράσης αυτής είναι  να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Η Ημέρα αποσκοπεί όχι μόνο στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, αλλά και ένα καλύτερο διαδίκτυο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία υπεύθυνα, με σεβασμό, με κριτική σκέψη και δημιουργικά.
Στοχεύει να προσελκύσει παιδιά και νέους, γονείς και κηδεμόνες, δασκάλους, εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς λειτουργούς, καθώς και τη βιομηχανία, τους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων και τους πολιτικούς, να ενθαρρύνει όλους να παίξουν το ρόλο τους στη δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου.

Διοργάνωση: Ένωση Συλλόγων Γονέων Ν. Χανίων  & το Σωματείο Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο της  Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr