νέαπρωτοσέλιδο ΓΥγεία

Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων | δωρεά υγειονομικού υλικού από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Με δέκα παλέτες υγειονομικού υλικού και μέσων ατομικής προστασίας ενισχύθηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, σήμερα Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου.

To υγειονομικό υλικό παραδόθηκε στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων από την Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης και αφορά σε χειρουργικές μάσκες και γάντια νιτριλίου, που θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που αντιμετωπίζει η δομή, λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 1697 κουτιά των 50 τεμαχίων χειρουργικές μάσκες Type II, 1697 κουτιά των 50 τεμαχίων χειρουργικές μάσκες Type ΙΙ R, 576 κουτιά των 100 τμχ γάντια νιτριλίου διαφόρων μεγεθών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, Γιάννης Σημαντηράκης τόνισε κατά την παραλαβή του υλικού: «Το υλικό που παραλάβαμε σήμερα, θωρακίζει προσωπικό και ωφελούμενους ακόμα περισσότερο απέναντι στις προκλήσεις της πανδημίας» ενώ υπογράμμισε πως κύριο μέλημα του Δημοτικού Γηροκομείου είναι η προστασία της ασφάλειας και της υγείας τόσο των ηλικιωμένων όσο και των εργαζόμενων.»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr