νέαπρωτοσέλιδο ΓΥγεία

Δήμος Πλατανιά | κατ’ οίκον εμβολιασμοί σε συνεργασία με το Κ.Υ Κισάμου

Κατ’ οίκον εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού σε Κοινότητες του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα η 7η ΥΠΕ και το Κέντρο Υγείας Κισάμου, με τη συνδρομή του Δήμου για τη μεταφορά των υγειονομικών.

Είχε προηγηθεί  συνεννόηση μεταξύ του Δημάρχου Πλατανιά Ιωάννη Μαλανδράκη και της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Κισάμου κ. Νικολακάκη, για την παροχή κάθε διευκόλυνσης από πλευράς του Δήμου Πλατανιά προς τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας.

Κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Κισάμου, αποτελούμενο από γιατρό και νοσηλεύτρια, επισκέφτηκε, με όχημα και οδηγό που διέθεσε ο Δήμος Πλατανιά και με τη συνοδεία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, τις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά, και συγκεκριμένα τον Κυπάρισσο, τη Βλαχερωνίτισσα, το Κοντομαρί, τον Πύργο Ψηλονέρου, το Μάλεμε, το Γεράνι και τον Πλατανιά, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία των ενδιαφερομένων με τον γιατρό τους, για τον εμβολιασμό ατόμων με πολύ μεγάλη δυσκολία μετακίνησης, άτομα σε μόνιμο κλινοστατισμό ή με βαριά ψυχική ή νοητική νόσο.

Ο Δήμος Πλατανιά θα συνεχίσει, σε συνεργασία με την & 7η ΥΠΕ να παρέχει κάθε διευκόλυνση που θα του ζητηθεί στους κατ’ οίκον εμβολιασμούς που θα πραγματοποιηθούν  και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πλατανιά, από τα Κέντρα Υγείας Κισσάμου και Κανδάνου.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν είτε με τον γιατρό τους είτε με το Κέντρο Υγείας στο οποίο υπάγεται η Κοινότητα που διαμένουν, για κλείσουν σχετικό ραντεβού.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr