νέαΟικογένειαπρωτοσέλιδο Γ

Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π Χανίων | προσωρινά αποτελέσματα για τους Βρεφικούς, Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) ανακοινώνει τα προσωρινά αποτελέσματα εγγραφών, επανεγγραφών για τους Βρεφικούς, Παιδικούς,  Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Οργανισμού, σχολικού έτους 2021- 2022.

Στις αιτήσεις, που έχουν χαρακτηριστεί ως «πλήρης φάκελος», έχουν επισυναφθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση και δεν υπήρξε καμία μεταβολή ως προς τη μοριοδότησή τους.

Για τις αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως «ελλιπείς», οι γονείς θα πρέπει από τη Δευτέρα 5/7/2021 έως και την Παρασκευή 9/7/2021 στην ηλεκτρονική σελίδα https://dokoipp.aitiseispoliton.gr/#/, με τους κωδικούς, που έχουν και με τους οποίους είχαν υποβάλλει την αρχική ηλεκτρονική τους αίτηση, να ανεβάσουν τα δικαιολογητικά, που ζητούνται.

Οι γονείς, που επιθυμούν να καταθέσουν ένσταση επί των προσωρινών  αποτελεσμάτων, μπορούν να την υποβάλλουν στο πρωτόκολλο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., (οδός Κυδωνίας 29) από τη Δευτέρα 5/7/2021 έως και την Παρασκευή 9/7/2021 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις dokoipp-grammateia@chania.gr, dokoipp-pagogi@chania.gr το ίδιο χρονικό διάστημα.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr