νέαΠολιτικήπρωτοσέλιδο Γ

Χανιά | σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις ο Διγαλάκης

Στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων επισκέφθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης.

Ο κ. Διγαλάκης επισκέφθηκε το 5ο Τάγμα Υποστήριξης της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού στον Βλητέ, την 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι και το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης στη Σούδα.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο χανιώτης υφυπουργός και βουλευτής είχε συναντήσεις με τον διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού, ταξίαρχο Δημήτριο Αρβανίτη, τον διοικητή της 115 Πτέρυγας Μάχης, σμήναρχο (Ι) Ιωάννη Χατζηγεωργίου και τον διευθυντή του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, πλοίαρχο – ιατρό δερματολόγο, Ευάγγελο Μπαλάσκα καθώς και με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, τους οποίους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που έχουν επιδείξει όλο αυτό το διάστημα, έχοντας να αντιμετωπίσουν την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας και την κρίση πανδημίας.

Παράλληλα, ο κ. Διγαλάκης ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και των στρατιωτικών μονάδων.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr