Μάμας Χαραλαμπάκης: «Να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους»

Η υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε κάθε νέο έξυπνο σκεπτόμενο δημότη της περιοχής που ζούμε, που όπως κι εγώ, απαξίωσε κάθε μορφή πολιτικής έκφρασης και ασχολίας με τα κοινά, ως αποτέλεσμα χρόνιας αδιαφορίας και παρακμής. Καλώ όλους τους νέους, να πάρουν θέση σε αυτό.
Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρία και να δοκιμαστούν, ενάντια στις οπισθοδρομικές δυνάμεις, που αρνούνται πεισματικά να παραδώσουν την σκυτάλη. Υπάρχουν άξιοι πολίτες ανάμεσά μας με ικανότητες και μόρφωση, που αντί να οδηγούν τις εξελίξεις, παρακολουθούν παθητικά κι αδιάφορα.
Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε ένα μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύουμε και να μην αδιαφορούμε. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας. Μοναδικός εγγυητής των προθέσεων μου, είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης. Ο οποίος σαν αρχηγός, είμαι σίγουρος πως μπορεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, να αφυπνίσει τις δυνάμεις της περιοχής μας. Για τον λόγο αυτό, εντάσσομαι στον αγώνα του.

Μάμας Χαραλαμπάκης –
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Μοιραστείτε την είδηση