νέαΠολιτικήπρωτοσέλιδο Β

Κίσαμος | ΒΟΑΚ και ανέγερση λυκείων στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου

Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ Κισάμου, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:  

  1. Εκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.
  2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Επιτροπή καταλληλότητας και επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ Δήμου Κισάμου.
  3. Επιχορήγηση σχολικών επιτροπών για λειτουργικές δαπάνες.
  4. Χαρακτηρισμός επιχειρήσεων Δήμου Κισάμου ως εποχιακές.
  5. Παραχώρηση χρήσης Δημοτικού Σχολείου Πολυρρήνιας στον Πολιτιστικό Σύλλογο <Η ΠΟΛΥΡΡΗΝΙΑ>.
  6. Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων τάξη ΕΠΑ.Λ για απασχόληση στο Δήμο Κισάμου κατά την περίοδο 2021-2022.
  7. Έγκριση Σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση σεισμών του Δ. Κισάμου <ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ>. Απόφαση 3/2021 Εκτελεστικής Επιτροπής.
  8. Κατάθεση θέσεων επί της Μ.Π.Ε. του Β.Ο.Α.Κ. και ενημέρωση για τον κόμβο εισόδου της πόλης μας.(Γραπτό αίτημα του συνόλου των μελών της Μείζονος Αντιπολίτευσης).
  9. Ενημέρωση για: Την «δημόσια» διαβούλευση για τον ΒΟΑΚ και το τμήμα Κίσαμος-Χανιά, την παράκαμψη της πόλης της Κισσάμου και ζητήματα που αφορούν τον κόμβο Κισσάμου. Ψήφισμα για τα διόδια στον Β.Ο.Α.Κ. (Γραπτό αίτημα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Φραγκιουδάκη Γεωργίου).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το 8ο θέμα εισάγεται μετά από γραπτή αίτηση του συνόλου των μελών της Μείζονος Αντιπολίτευσης που αποτελούν το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου-σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 74 παρ.2 του Ν.4555/2018.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr