Κίσαμος | παρέμβαση Σταθάκη και Δημοτικών Συμβούλων για την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Κισάμου,την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, απέστειλαν ο πρώην δήμαρχος Κισάμου και επικεφαλής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, με θέμα την υποβάθμιση του Δημοτικού σχολείου Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμοι,

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδόθηκαν το τελευταίο διάστημα, πρόκειται να προχωρήσει η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε λειτουργική υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά.

Το μοναδικό δημοτικό σχολείο της δημοτικής ενότητας Μηθύμνης, το οποίο αντί να αναβαθμιστεί και να στελεχωθεί με το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό, η πολιτεία σκέφτεται την λειτουργική του υποβάθμιση για να εξασφαλίσει λιγότερες θέσεις εκπαιδευτικών. Εάν γίνει αυτό θα λειτουργήσει τελείως αρνητικά για την πορεία του σχολείου, με αποτέλεσμα να εξαναγκάσει τους γονείς να απευθυνθούν στα σχολεία της πόλης της πόλης της Κισάμου.

Θεωρώ ότι αντιλαμβάνεστε τις επιπτώσεις σε παιδιά, γονείς και γενικότερα στην τοπική κοινωνία ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παρακαλούμε όπως άμεσα μας ενημερώσετε τι πράγματι πρόκειται να γίνει και εάν υπάρχει όντως τέτοια διάθεση, πρέπει άμεσα να πραγματοποιηθεί σύγκληση δημοτικού συμβουλίου, εξού και οι υπογραφές μας.

Με εκτίμηση,

 Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης δήμου Κισάμου

Σταθάκης Θεόδωρος, Γλαμπεδάκης Βασίλειος, Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ, Ψαράκης Νεκτάριος, Καστανάκης Γεώργιος, Μακράκης Γεώργιος, Πατερομιχελάκη-Νικολακάκη Αικατερίνη, Βαρουχάκη Σταυρούλα, Δερουκάκης Εμμανουήλ, Καρτσωνάκης Γεώργιος, Λιουδάκης Κωνσταντίνος»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 25270 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη