Την Αγιοβασιλόπιτα, στους χώρους του Ιδρύματος, έκοψε το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου μέσα στο γιορτινό πνεύμα των ημερών και την χαρά της ελεύσεως του νέου έτους και το παρών δήλωσαν ο Δήμαρχος Κισάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κισάμου, Βασίλης Κουνδουράκης και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου  «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος», Παντελής Κατάκης και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, συγγενείς των τροφίμων και πολλοί  φίλοι του Ιδρύματος.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του παρελθόντος έτους η Κοινωνική Λειτουργός του Αννουσάκειου, Μερόπη Αποστολάκη, συντόνισε την όμορφη αυτή εκδήλωση, ενώ ακολούθως χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Κισάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Παντελής Κατάκης, οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξη και συμπαράστασή τους προς το Ίδρυμα, τονίζοντας την μέγιστη προσφορά του στον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιος, και Πρόεδρος  Δ.Σ. του Αννουσάκειου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, σημειώνοντας την αναγκαιότητα στήριξης του Ιδρύματος, αναφέροντας τα εξής: «Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας δέχονται καθημερινά την θαλπωρή, φροντίδα, αγάπη και υπηρεσίες του Αννουσάκειου, χωρίς το οποίο ο βίος τους θα ήταν αβίωτος. Όσο όλοι εσείς, Φορείς και Πρόσωπα, ενισχύετε το Ίδρυμα και στηρίζετε τις  δομές και δράσεις του, τόσο περισσότεροι άνθρωποι ανακουφίζονται και περιθάλπονται».

Επιπλέον ο Σεβασμιώτατος, κ. Αμφιλόχιος, έκανε ευχαριστιακή αναφορά  στο προσωπικό του Ιδρύματος: «Σαράντα οκτώ (48) άνθρωποι εργάζονται καθημερινά (Ιατρικό, Επιστημονικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Βοηθητικό, κ.α. προσωπικό), καταθέτοντας όχι μόνον την βαθιά εμπειρία και τις γνώσεις τους, αλλά ψυχή και καρδιά. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς με πρώτο τον Διοικητικό Διευθυντή, Αιδ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Αντώνιο Αρετάκη».

Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους εθελοντές καλλιτέχνες κ. Παπαδάκη Μιχάλη και κ. Γιαννιτσουδάκη Ευάγγελο, βασικά μέλη του εξαιρετικού συγκροτήματος «Νοστωδία», οι οποίοι χάρισαν σε όλους και ιδιαίτερα τους τροφίμους μια όμορφη και ευχάριστη μέρα.

Ο άγιος Βασίλης, έκπληξη της ημέρας, μοίρασε σε όλους δώρα και ευχές.  

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή

Μαρία Αριανούτσου έχει δημοσιεύσει 2012 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Μαρία Αριανούτσου