νέαΠολιτικήπρωτοσέλιδο Β

Αντιδήμαρχοι και Γ. γραμματέας Δ. Χανίων | βίντεο παρουσίασης

Τους νέους αντιδήμαρχος και το νέο Γενικό γραμματέα αλλά και τους στόχους που έχει ο καθένας, προβάλει ο Δήμος Χανίων, μέσα από βίντεο που κυκλοφοφρεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου.

«Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, μαζί με τον δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη, αποτελούν τον κορμό της νέας Δημοτικής Αρχής. Ο κομβικός τους ρόλος στον συντονισμό των υπηρεσιών, η εργατικότητα των υπαλλήλων του Δήμου, αλλά και η αναγκαία συμμετοχή των πολιτών, είναι τα απαραίτητα συστατικά για να κάνουμε τον τόπο μας, σημείο αναφοράς της Μεσογείου. Είναι στα χέρια όλων μας. Προχωράμε λοιπόν! Σχέδιο, τεχνογνωσία, όρεξη για δουλειά! Για τον τόπο μας, για τα Χανιά!», αναφέρεται στο συνοδευτικό κείμενο.

Δείτε το βίντεο

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι & ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, μαζί με τον Δήμαρχο Παναγιώτης Σημανδηράκης, αποτελούν τον κορμό της νέας Δημοτικής Αρχής. Ο κομβικός τους ρόλος στον συντονισμό των υπηρεσιών, η εργατικότητα των υπαλλήλων του Δήμου, αλλά και η αναγκαία συμμετοχή των πολιτών, είναι τα απαραίτητα συστατικά για να κάνουμε τον τόπο μας, σημείο αναφοράς της Μεσογείου. Είναι στα χέρια όλων μας. Προχωράμε λοιπόν!Σχέδιο, τεχνογνωσία, όρεξη για δουλειά! Για τον τόπο μας, για τα Χανιά!

Posted by Δήμος Χανίων – Municipality of Chania on Saturday, October 12, 2019
Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr