ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ | virtual δράσεις για καλό σκοπό – ξεκίνησαν οι εγγραφές

Με εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η φετινή αθλητική δράση «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ», για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο.

Πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης, με τη φετινή διοργάνωση να πραγματοποιείται «εικονικά» ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊύ. 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Δήλωσε συμμετοχή έως 13/09/20 ηλεκτρονικά: www.yperkopeli.gr | yperkopelichania@gmail.com 

*Τι είναι τα Virtual Races? 

Πρόκειται για εικονικούς αγώνες που ο καθένας μπορεί να συμμετέχει από όπου κι αν βρίσκεται, αρκεί να περπατήσει/τρέξει/κολυμπήσει/ποδηλατήσει, συγκεκριμένη απόσταση που ορίζεται από το είδος του αγώνα και να το καταγράψει με ένα smart watch, band ή ένα απλό app στο κινητό.

Ο 1ος λοιπόν virtual Αγώνας Τριάθλου Ερασιτεχνικού Χαρακτήρα το «e – περκοπέλι» θα διεξαχθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου. Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς κατατακτήριες θέσεις και υποχρεωτική χρονομέτρηση, όπου νικητές είναι όλοι! 

Κάθε συμμετέχοντας επιλέγει την ημέρα, την ώρα (εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος: 27/09-4/10/20) και την τοποθεσία (εντός και εκτός Ελλάδας), που επιθυμεί να ολοκληρώσει τον αγώνα του. Οι συμμετοχές είναι έγκυρες εφόσον με την ολοκλήρωση του αγώνα αποσταλεί στο email της διοργάνωσης: yperkopelichania@gmail.com, καταγραφή από smart watch, band ή ένα απλό app στο κινητό, η οποία θα αναρτάται στη σελίδα της Διοργάνωσης στο facebook. Προαιρετικά: φωτογραφία (προσωπική, τον εξοπλισμό τους ή την τοποθεσία) 

Κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ δωρεά στον Σύλλογο «Ορίζοντα».

Η συμμετοχή περιλαμβάνει: αναμνηστικό t-shirt της Διοργάνωσης, σκουφάκι, bib number, αδιάβροχη θήκη κινητού, μετάλλιο και έπαινο.

Θα ισχύσουν οι ομαδικές συμμετοχές (3 – 4 ατόμων) με ή χωρίς συμμετέχοντα ΑΜΕΑ, με τη δυνατότητα δημιουργίας ομάδας, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους όλοι μαζί ή να μοιραστούν τα αθλήματα, ακόμη και σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας ή του Εξωτερικού. 

Μοιραστείτε την είδηση