Αθλητισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

«Τα Χανιά στη Super League» | διαδήλωση με συνθήματα στο κέντρο της πόλης

Τη συμπαράσταση του στην ΠΑΕ Χανιά, για το δίκαιο αίτημα της ανόδου στη Super League 1, από τη στιγμή που δεν της επιτράπηκε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο αυτό εντός γηπέδου, εξέφρασε ο κόσμος των Χανίων.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου, στα γραφεία της ΠΑΕ, στο κέντρο της πόλης των Χανίων, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν το «ο Νομός απαιτεί τα Χανιά στη Super League!», την ώρα που ο σύνδεσμος «Χανιά – Θύρα 4» έκανε τη νύχτα – μέρα από τα καπνογόνα!

Εκτός από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων και τον υπόλοιπο κόσμο που παρευρέθηκε στο στενό της οδού Οδυσσέα Καλλιγιάνη, το παρών έδωσαν και οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων – συλλόγων που συνεργάζονται με την ομάδα μας στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Δώσε πάσα στη Ζωή».

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Αντώνης Ροκάκης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά της διοίκησης έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μην αδικηθεί η ομάδα στην επικείμενη αναδιάρθρωση της μεγάλης κατηγορίας.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr