Η ομάδα της Κισάμου όπου κέρδισε τα τέσσερα από τα εφτά παιχνίδια , παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο και έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση της 3ης θέσης! Τελικά ισοβάθμησε στην 4η θέση μαζί με τους Νέους Ηροδότου και Σ.Α.Χερσονήσουτους οποίους και νίκησε στα μεταξύ τους παιχνίδια. 

Στα αξιοσημείωτα ήταν επίσης η ατομική εμφάνιση τριών σκακιστών της ομάδα μας που πήραν το χρυσό μετάλλιο στην σκακιέρα που αγωνίστηκαν. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Μπατσάκη (6,5 β. σε 7 αγώνες στην 10η σκακιέρα), Γιώργο Ψαράκη (4/6 στην 2η σκακιέρα) και Νίκο Καλυκάκη (4/5 στην 8η σκακιέρα). Εξαιρετική ήταν και η απόδοση της Χριστίνας Μανωλακάκη που σημείωσε 4 νίκες σε πέντε παρτίδες (στην 6η σκακιέρα), καθώς και του Νίκου Βλαστάκη (8η σκακιέρα), που σημείωσε 3 νίκες σε ισάριθμες παρτίδες.   

Με τον Α.Ο.Κισσάμου αγωνίστηκαν οι παρακάτω σκακιστές και σκακίστριες: Δ. Σχοινοπλοκάκης, Γ. Ψαράκης, Αλ.Σκουλάκης, Σ. Μπατσάκης, Μ. Μανωλακάκης, Ν. Καλυκάκης, Γ.Παπαδημητράκης, Ν.Βλαστάκης, Π.Μπατσάκης, Αρ. Χαραλαμπάκης,Γ. Καλάθια, Χρ. Μανωλακάκη, Αρ. Βλαστάκη και Ευστ. Τζουγκαράκη.

Μοιραστείτε την είδηση