Πρωτιά στον Β’ όμιλο | Παμπαίδες Α.Ο Κισάμου

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο μπάσκετ, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα των Παμπαίδων ύστερα από πέντε (5) αγωνιστικές κατετάγει πρώτη στον 2ο Όμιλο ενώ η αντίστοιχη ομάδα των Παγκορασίδων έλαβε την πέμπτη θέση στον 1ο Όμιλο.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου οι Παγκορασίδες του Αθλητικού Ομίλου Κισσάμου αγωνίστηκαν με την αντίστοιχη ομάδα ΟΑΧ 2000 στο κλειστό γήπεδο της Σούδας που ηττήθηκαν με σκορ 46-25.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 08 Δεκεμβρίου, οι Παμπαίδες του Αθλητικού Ομίλου αγωνίστηκαν και αυτοί με την ίδια ομάδα, ΟΑΧ 2000, επίσης στο κλειστό γήπεδο Σούδας και επικράτησαν με σκορ 65-35.
Η ομάδα των Παμπαίδων ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος και αήττητη βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Η τελευταία φάση του αγώνα ξεσήκωσε τους οπαδούς και των δύο ομάδων, όταν στο τελευταίο ριμπάουντ του αγώνα ο Καστανοπουλάκης Σήφης κάνοντας δύο τρίπλες και βλέποντας ότι τελειώνει ο χρόνος σούταρε πολύ πριν το κέντρο του γηπέδου με την μπάλα να καταλήγει στο καλάθι χαρίζοντας το ωραιότερο τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα παρόμοιο με αυτό του Δημόπουλου Παναγιώτη στο περσινό πρωτάθλημα.

Για τις Παγκορασίδες συμμετείχαν: ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΣ, ΛΕΚΟΤΟΝΕΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,  ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΑΡΤΙΝΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 10, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 11, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ 4, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Για τους Παμπαίδες συμμετείχαν ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 4, ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 13, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2,  ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 19, ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΣΙΜΩΝΑΣ 2, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6, ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ 2, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 2, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2, , ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 11, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2.

Μοιραστείτε την είδηση