«Ποδηλατώ – Ορειβατώ – Κωπηλατώ» | 210 χιλιόμετρα από τον αθλητική Γιώργο Κλεινάκη – φιλανθρωπική δράση

Με το σύνθημα «Ποδηλατώ – Ορειβατώ – Κωπηλατώ» και μεταφέροντας το ηχηρό μήνυμα του εθελοντισμού, ο Χανιώτης Αθλητής Γιώργος Κλεινάκης, έχει ήδη διανύσει το μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό μέρος της διαδρομής των 210 χιλιομέτρων, στα πλαίσια της αθλητικής – φιλανθρωπικής δράσης «ΣΥΝΑΘΛΟ».

Η πορεία του αθλητή Γιώργου Κλεινάκη:

Την Τρίτη (01.06.2021) τα ξημερώματα ξεκίνησε από τα Χανιά και έφτασε ποδηλατώντας μέχρι τον Ομαλό και εν συνεχεία πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο Κατσιβέλι όπου και διανυκτέρευσε (Απόσταση περίπου 60 χλμ.).

Την Τετάρτη αναχώρησε από το καταφύγιο Κατσιβέλι πεζός και ανέβηκε προς τις Ρουσιές, και κατόπιν στα Σφακιά με ποδήλατο (κατάβαση) όπου και διανυκτέρευσε (απόσταση περίπου 40 χλμ.).

Την Πέμπτη αναχώρησε ξημερώματα από τα Σφακιά με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) και πορεία προς Γαύδο, έτυχε θερμής υποδοχής από τους εκπροσώπους του Δήμου Γαύδου και τους κατοίκους του νησιού, και διανυκτέρευσε εκεί.

Σήμερα Παρασκευή, αναχώρησε από τη Γαύδο με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) με προορισμό την Παλαιόχωρα όπου έφτασε στη 1 το μεσημέρι.

Σήμερα και αύριο θα διανυκτερεύσει στην Παλαιόχωρα, ώστε την Κυριακή να κατευθυνθεί προς τον Ταυρωνίτη με ποδήλατο (απόσταση περίπου 50 χλμ.), να διανυκτερεύσει εκεί και από εκεί τη Δευτέρα να αναχωρήσει για το Παλιό Λιμάνι των Χανιών με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία), (απόσταση περίπου 20 χλμ.) όπου αναμένεται να φτάσει κατά τις απογευματινές ώρες.

Κατά τον τερματισμό της αθλητικής δράσης και περί ώρα 19.00 στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου θα γίνει η υποδοχή του αθλητή.

Η αθλητική – φιλανθρωπική δράση «ΣΥΝΑΘΛΟ» πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και με την υποστήριξη των Δήμων Σφακίων, Γαύδου, Παλαιόχωρας, Πλατανιά, Χανίων, του Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ (Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων) και του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας».

Υπενθυμίζεται ότι επιχειρήσεις και πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση, μπορούν να δηλώσουν μέσα από την παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής το ποσό της δωρεάς που επιθυμούν να προσφέρουν. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVklzjSOUlBUgIu4ZPI0_ovrgTVApuSLR6Th6IhTVc_AwDA/viewform?gxids=7628

Μοιραστείτε την είδηση