Πανελλήνιες «βολές» για Κατσικανδαράκη – Παπαδογιωργάκη | Α.Ο. Κισάμου

Εξαιρετική παρουσία είχε το τμήμα στίβου του  A.O. Kισάμου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων (Κ16), που διεξήχθη στη Χαλκίδα στις 13-14 Ιουλίου, όπου συμμετείχε με δύο αθλήτριες.

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, την 6η θέση Πανελλαδικά κατέκτησε η Στέλλα Κατσικανδαράκη στην σφαίρα με βολή 10,53m, ενώ την 8η θέση κατέκτησε η Κατερίνα Παπαδογιωργάκη στο ίδιο άθλημα με βολή 10,51m.

H συμμετοχή αυτή του Α.Ο.ΚΙΣΑΜΟΥ κατέταξε το σωματείο στην 48η θέση πανελλαδικά στα κορίτσια.

Ο προπονητής στίβου του σωματείου Λάμπρος Φραντζεσκάκης που συνόδευσε τους αθλητές στο πανελλήνιο έκανε την εξής δήλωση:

«Νιώθω ικανοποιημένος που καταφέραμε αυτή την χρονιά να έχουμε δύο αξιόλογες συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του σωματείου μας για την προσπάθεια τους, την επιμονή τους και την θέληση που έδειξαν στο να γίνονται όλο και καλύτεροι. Από την μεριά μας οι προπονητές , τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφος – προπονητής, Γιώργος Μαρκετάκης δουλέψαμε με αγάπη προς τα παιδιά μας και προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Λάμπρος Φραντζεσκάκης, Προπονητής

Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών που είναι στο πλάι τους, τους ενθαρρύνουν και τους στηρίζουν στην προσπάθεια τους. Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου εύχεται σ’ όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια.

Μοιραστείτε την είδηση