Μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση στα δυτικά Λευκά Όρη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, από τον Ορειβατικό σύλλογο Χανίων.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν ανάβαση στην φημισμένη κορυφή της Θερισιανής Μαδάρας, με πολύωρη απαιτητική πεζοπορία στην διαδρομή Πέρα Γουργουθές – Αμπελιτσιάς – Κορυφή Καλόρος, υψ. 1.927 μ. – Βίκος – Τρομάρισσα.

Στην εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες πολύωρες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ζεστά ρούχα, καπέλο, γάντια και σκούφο, πρόχειρο φαγητό και πολύ νερό. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 24/10. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Καμπουράκης.

Μοιραστείτε την είδηση