Αθλητισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

«Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!» | χιλιόμετρα Αγάπης για τον «Ορίζοντα»

Συμβολικός ποδηλατικός αγώνας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου που γιορτάζεται στις 3 Ιουνίου και την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκινου την 1η Κυριακή του ίδιου μήνα, θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογο «Ορίζοντα», διαδίδοντας το μήνυμα: «Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!».

Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να ποδηλατήσει όσα χιλιόμετρα επιθυμεί, σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου 2021.

Για τη δήλωση συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/81ZCAsnj4Mgwc5J98

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει εξοπλισμό:

  • Bib Number συμμετοχής
  • Βραχιόλι διοργάνωσης
  • Μετάλλιο
  • Αναμνηστικό έπαινο

Σημείωση: η παραλαβή του εξοπλισμού για τους κατοίκους Χανίων θα γίνει 1 & 2/06/21 από τα γραφεία του Συλλόγου «Ορίζοντας». Οι συμμετέχοντες εκτός Χανίων θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως 23/05/21 ώστε να λάβουν εγκαίρως τον εξοπλισμό τους. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα συνεχιστούν μέχρι 6/06/21 και ο εξοπλισμός – αναμνηστικά θα αποσταλούν εκ των υστέρων.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας πρέπει να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με #orizondas και @orizondas_chania στα προσωπικά του προφίλ στα social media.

Με την ολοκλήρωση κάθε διαδρομής που θα ποδηλατήσει κάθε συμμετέχοντας, θα πρέπει να συμπληρώνει τα αντίστοιχα χιλιόμετρα στην παρακάτω φόρμα, ώστε να γίνεται η καθημερινή προσμέτρηση: https://forms.gle/4KkemnTL224soWm78.

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας αποφασίσει να κάνει τον αγώνα περισσότερες φορές, θα πρέπει να πραγματοποιεί ξεχωριστή καταγραφή.

Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr