«Λαφονήσιος Δρόμος» | περιγραφή αγώνων και εγγραφές

Ο «Λαφονήσιος Δρόμος» που περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και βαδίσματος 5.100 και 12.500 μέτρων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020, με ώρα εκκίνησης 18:00.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Αγώνας Δρόμου 5.100 μ. για τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα

Χώρος   και  ώρα  εκκίνησης:   Χρυσοσκαλίτισσα, στις  18:00

Χώρος    και   ώρα   τερματισμού:  Παραλία Λαφονησίου έως 19:10

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Α) Γενική  Κατάταξη

Β)  Κατάταξη Ανδρών 

Γ)  Κατάταξη Γυναικών  

Δ)   Κατάταξη Α.Μ.Ε.Α.

Αγώνας Δρόμου 12.500 μ.

Χώρος   και  ώρα  εκκίνησης:   Λιβαδια  για τα 12.50 στις 18:00

Χώρος    και   ώρα   τερματισμού:  Παραλία Λαφονησίου έως 20:00

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Α) Γενική  Κατάταξη

Β)  Κατάταξη Ανδρών 

Γ)  Κατάταξη Γυναικών  

Δ)   Κατάταξη Α.Μ.Ε.Α.​

Α) Εγγραφές θα γίνονται  μόνο ηλεκτρονικά μέχρι την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 η έως συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετοχών, μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΔΥΧ (https://sdyh.gr/ ). Μαζί με την ηλεκτρονική σας εγγραφή είναι υποχρεωτικό να αναφέρετε αν ενδιαφέρεστε για την δωρεάν μεταφορά σας και επιστροφή με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (αναχώρηση από Χανιά στην οδό Αναγνώστου Γογονή – Παλιά Ηλεκτρική, στις 13.00 ή από Καστέλι μπροστά από το Δημαρχείο Κισσάμου στις 14.00). Επιστροφή μετά το πέρας των εκδηλώσεων περίπου στις 21:00.

Β) Κόστος εγγραφής: 5 Ευρώ για όλους τους αγώνες. Εξαιρούνται παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και μέλη-αθλητές αθλητικών σωματείων. Το κόστος εγγραφής καταβάλλεται κατά την παραλαβή του υλικού των αγώνων.

Γ) Για λόγους ασφάλειας και καλύτερης οργάνωσης του Λαφονήσιου Δρόμου, οι δρομείς θα μεταφερθούν στους χώρους εκκίνησης των αγώνων με λεωφορεία της Οργανωτικής Επιτροπής που θα αναχωρήσουν από το Λαφονήσι  (πάνω στην άσφαλτο μπροστά από Μίνι Μάρκετ) στις 17:15

Δ)  Στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες  όλων των αγώνων θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και τεχνικό μπλουζάκι . 

Στον αγώνα των 5.100 μ. κύπελλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές   της γενικής κατάταξης και των κατατάξεων ανδρών, γυναικών και Α.Μ.Ε.Α.

Στον αγώνα των 12.500 μ. κύπελλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές  της γενικής κατάταξης και των κατατάξεων ανδρών, γυναικών και Α.Μ.Ε.Α.. 

Ε) Η παραλαβή του υλικού των αγώνων (τσιπ, τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός  κ.λπ.) θα γίνεται την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00- 21:30 από τα Γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. (Κυδωνίας 29, Κτήριο Δημαρχείου Χανίων, είσοδος από οδό Καραϊσκάκη, Χανιά 73134)και την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00- 21:00 από το Ισόγειο του Δημαρχείου Κισσάμου στο Καστέλι.

Ζ) Όσοι/ες επιθυμούν να προσφέρουν ως εθελοντές/όντριες στον Λαφονήσιο Δρόμο καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην σελίδα http:www.sdyh.gr στο αντίστοιχο πεδίο.

Η) Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Η συμμετοχή όλων γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη, καθώς πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να έχει βεβαιωθεί ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Για  κάθε πληροφορία   και ενημέρωση μπορείτε να καλείτε: 

Α) Δήμο Κισσάμου,  Κα Μαρακάκη Βίκυ τηλ:28223-40200,

Β) Πλοκαμακη Μανόλη τηλ: 6973761676,

Γ) Αλογδιανάκη Γιώργο τηλ: 6972609521

Διοργάνωση: Δήμος Κισάμου, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.).
Συνδιοργανωτές: ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ -Ένωση Εννιαχωριανών Αθήνας και Πειραιά «Η ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑ» – Αθλητικός Όμιλος Κισσάμου – Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών Κισσάμου – Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κισσάμου – Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κρήτης – Σύλλογος Προβολής Κισσάμου – Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής: Καμπου – Λειβαδίων -Βλατους – Περιβολίων -Τοπικης Κοινοτητας Βάθης Κεφαλίου.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 20733 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη