Κίσαμος | έως την Τρίτη οι εγγραφές για τον Λαφονήσιο Δρόμο

Έως την Τρίτη 3 Αυγούστου, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι, να εγγραφούν ώστε να λάβουν συμμετοχή, στον Λαφονήσιο δρόμο, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Μαζί με την ηλεκτρονική εγγραφή, είναι υποχρεωτικό να αναφέρετε αν ενδιαφέρεστε για την δωρεάν
μεταφορά σας και επιστροφή με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (αναχώρηση από Χανιά στην οδό Αναγνώστου Γογονή – Παλαιά Ηλεκτρική, στις 13.30 ή από Κίσαμο μπροστά από το Δημαρχείο στις 14.30).
Επιστροφή μετά το πέρας των εκδηλώσεων περίπου στις 21:15.

Κόστος εγγραφής: 6 Ευρώ για όλους τους αγώνες. Εξαιρούνται παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και μέλη-αθλητές αθλητικών σωματείων. Το κόστος εγγραφής καταβάλλεται κατά την παραλαβή του υλικού των αγώνων.

Για λόγους ασφάλειας και καλύτερης οργάνωσης του Λαφονήσιου Δρόμου οι δρομείς θα μεταφερθούν στους χώρους εκκίνησης των αγώνων με λεωφορεία της Οργανωτικής Επιτροπής που θα αναχωρήσουν από το Λαφονήσιο  (πάνω στην άσφαλτο μπροστά από Μίνι Μάρκετ) στις 17:30. 

Η συμμετοχή γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη των συμμετεχόντων, καθώς πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πληροφορίες :

Μαρακάκη Βίκυ τηλ:28223-40200,
Πλοκαμάκη Μανόλη τηλ: 6973761676,
Αλογδιανάκη Γιώργο τηλ: 6972609521

Μοιραστείτε την είδηση