Κισαμιτάκια – δελφίνια και MVP | παίδες Ν.Ο Χανίων

Μέλη της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που κατέκτησε το 29ο τουρνουά «Ι. Χατζηθεοδώρου», δύο μικροί και πολύ ταλαντούχοι στον υγρό στίβο αθλητές από την Κίσαμο. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μαραγκουδάκη και τον Γιώργο Τζανακάκη, που διακρίθηκαν ως MVP του τουρνουά και βραβεύτηκαν από κοινού, από τον θρύλο του ελληνικού πόλο Χρήστο Αφρουδάκη.

Οι πολίστες του Μάνθου Βουλγαράκη κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση, επιβεβαιώνοντας έτσι το ταλέντο τους, αλλά και πως στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον προσεχή Δεκέμβριο θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, διεκδικώντας ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παναγιώτης Μαραγκουδάκης
Γιώργος Τζανακάκης

Ουσιαστικά, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων πρώτευσε μεταξύ οκτώ ομάδων που ήταν χωρισμένες σε δύο γκρουπ.

Ειδικότερα, η νίκη που του χάρισε την 1η θέση σημειώθηκε σε βάρος του Παναθηναϊκού με σκορ 14-9, τον οποίο ο ΝΟ Χανίων είχε κερδίσει και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης με 12-7, ενώ ακολούθησαν οι νίκες απέναντι σε Βουλιαγμένη (9-6), Νηρέα Γέρακα (11-9) και ΠΑΟΚ (12-7), στον αγώνα που ήταν και ο ημιτελικός του τουρνουά.

Αναλυτικότερα η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο ήταν η εξής: Γράσσος, Δραμηλαράκης, Ζουζούνης, Κατσουλάκης, Λιονάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης, Χειλουδάκης.

Η τελική κατάταξη του τουρνουά είναι η εξής:
1. ΝΟ Χανίων
2. Παναθηναϊκός
3. Βουλιαγμένη red
4. ΠΑΟΚ
5. Βουλιαγμένη blue
6. Παλαιό Φάληρο
7. ΝΟ Πατρών
8. Νηρέας Γέρακα

Μοιραστείτε την είδηση