Αθλητισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

Έξαλλοι στα Χανιά με Κατοίκο | το βίντεο με τα λάθη

«Ναυάγιο» Κατοίκου στα Χανιά (video), πολλά λάθη κατά της Κρητικής ομάδας – Στέλνουν το βίντεο στον Κλάτενμπεργκ και θα ζητήσουν την τιμωρία του.

Ο Αθηναίος Κατοίκος, το καμάρι της ΕΠΣ Αθηνών, σφύριξε τον αγώνα Χανιά-Παναχαϊκή 0-0, όπου, παρεμπιπτόντως είναι γιός της γραμματέως της ΕΠΣΑ, τα έκανε μαντάρα. Πρόκειται για «εκλεκτό» διαιτητή της…εξυγίανσης, απόδειξη ότι είναι μέσα στους έξι διαιτητές που πήραν δεύτερο ορισμό στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Ο Κατοίκος, λοιπόν, τα έκανε μαντάρα στο Χανιά – Παναχαϊκή, καθώς με τις αποφάσεις του αδίκησε την ομάδα των Χανίων που έχουν φοβερά παράπονα. Τα ποιο σοβαρά λάθη σε βάρος των Χανίων ήταν ότι δεν έδωσε δυο πέναλτι και δεν άφησε την Παναχαϊκή με δέκα παίκτες. Το πρώτο πέναλτι σε ανατροπή του Ανδρέου (79’) που ο Κατοίκος καταλόγισε κόρνερ και το δεύτερο στο 81′ σε χέρι του Λορέα! Επίσης, νωρίτερα έπρεπε να είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μυστακόπουλο για επικίνδυνο μαρκάρισμα (62’). Επίσης, τα Χανιά φωνάζουν και επειδή κράτησε μόνο 2′ καθυστερήσεων κάτι που έθιξε στις δηλώσεις του και ο Βοσνιάδης.

Η ομάδα των Χανίων θα στείλει το βίντεο του αγώνα στον Κλάντεμπεργκ και στον Σνόντι και θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του, καθώς επίσης θα ζητήσει να προσέχει στην συνέχεια τους ορισμούς αλλά και τέτοιες διαιτησίες τύπου Κατοίκου να μην περνάνε απαρατήρητες από την ΚΕΔ. Οι διαιτητές πέρα από την SL, θα πρέπει να παρακολουθούνται και στους αγώνες της SL2 εκεί γίνονται τα χειρότερα, στη μάχη για να ανέβουν.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ:

1:03:13 2η κίτρινη , αποβολή

1:20:12 Φάση με Ανδρέου , πέναλτι

1:22:00 Χέρι Λαρέα , πέναλτι

πηγή: sfyrigmata.blogspot.com

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr