Δώσε πάσα στη Ζωή | η ΠΑΕ Χανιά στο Ανουσάκειο

Με επικεφαλής την υπεύθυνη Κοινωνικής Ευαισθησίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Χανιά, Δώρα Κυριακάκη, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Βασίλη Σχοινοπλοκάκη και τον υπεύθυνο Τύπου & Επικοινωνίας, Λευτέρη Αντωνακάκη, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, επισκέφτηκε το πρωί το Ανουσάκειο Θεραπευτήριο στην Κίσαμο.

Οι ποδοσφαιριστές, Αλέξανδρος Αρναρέλλης, Χρήστος Γρομητσάρης και Γιάννης Σωτηράκος άκουσαν με προσοχή την κοινωνιολόγο Μαρία Βαϊδάκη, να τους ενημερώνει για την ιστορία, τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του ιδρύματος. Αμέσως μετά και στο πλαίσιο του προγράμματος που εφαρμόζει η ΠΑΕ Χανιά, «Δώσε πάσα στη Ζωή», οι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν στο Ανουσάκειο Θεραπευτήριο δύο αναπηρικά αμαξίδια εκ μέρους της ομάδας.

Εν συνεχεία ξεναγήθηκαν στους χώρους και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την καθαριότητα και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται. Έπαιξαν μάλιστα και σε επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι που διαθέτει το ίδρυμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ψυχαγωγίας.

Η κ. Ελευθέρια Βουδούρη και η κ. Κατερίνα Παπασηφάκη αντίστοιχα, ενημέρωσαν τους αθλητές και τα μέλη της ΠΑΕ Χανιά για τη λειτουργία της Μονάδας Νοσηλείας και του Θεραπευτηρίου Αποκατάστασης.

Οι αθλητές μάλιστα διά του Αλέξανδρου Αρναρέλλη, εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν και εκείνοι κάτι σαν ποδοσφαιρικό τμήμα στο θεραπευτήριο, κάτι που σχολιάστηκε ευμενώς. Κατά την αποχώρησή τους δέχτηκαν ως ευχαριστία από το ίδρυμα, τη «Βίβλο για τα 50 χρόνια Διακονίας». Ένα λεύκωμα με καταπληκτικό φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για το Ανουσάκειο Θεραπευτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι του ιδρύματος, θα οριστούν στο άμεσο μέλλον δύο επισκέψεις στην προπόνηση της ομάδας, ώστε να έρθουν σε επαφή με τους παίκτες και να παίξουν μαζί, αλλά και σε επίσημο εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Χανιά στα Περιβόλια.

Μοιραστείτε την είδηση