Χριστούγεννα στο καταφύγιο Ταύρης | ΕΟΣ Χανίων

Τριήμερη εξόρμηση με ελεύθερη συμμετοχή, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στο καταφύγιο του στην Ταύρη, πάνω από το οροπέδιο Ασκύφου στην επαρχία Σφακίων, διοργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, από την Τρίτη 24 μέχρι και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν μικρές και εύκολες πεζοπορίες στην γύρω ορεινή περιοχή, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

Το καταφύγιο θα ανοίξει από τις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης 24/12 και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προσεγγίσουν την περιοχή με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα και στη συνέχεια με πεζοπορία με χειμερινό ορειβατικό εξοπλισμό, αρκεί όμως να έχουν ενημερώσει έγκαιρα τον αρχηγό της εξόρμησης, για την παραμονή τους στο καταφύγιο.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης.

Επίσης τις ίδιες ημέρες θα γίνουν παρόμοιες δραστηριότητες και στο καταφύγιο του Συλλόγου στην τοποθεσία Καλλέργη, πάνω από το οροπέδιο Ομαλού, στην επαρχία Κυδωνίας. Τα μέλη μας που θέλουν να το προσεγγίσουν θα πρέπει να περπατήσουν ως εκεί με χειμερινό ορειβατικό εξοπλισμό και να ενημερώσουν για την παραμονή τους εκεί, τον υπεύθυνο του καταφυγίου κ. Χρήστο Πατεράκη, στο κινητό τηλέφωνο 6973400077.

Μοιραστείτε την είδηση