Αθλητισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

Ακάθεκτοι οι Παμπαίδες | μπάσκετ Α.Ο. Κισάμου

Την εκπληκτική τους πορεία ύστερα από έξι αγωνιστικές συνεχίζουν οι Παμπαίδες του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου και πλέον βρίσκονται αήττητοι, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του 2ου Ομίλου για το Παγκρήτιο Πρωταθλήμα Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο μπάσκετ.

Την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, η ομάδα των Παμπαίδων αγωνίστηκε στα Χανιά με την αντίστοιχη ομάδα των Χανίων «Κύδων 1» και παρόλο την “καυτή” έδρα και την πολύ αυστηρή διαιτησία η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με διαφορά ενός καλαθιού με σκορ 44-42.

Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου με εμφανή σημάδια κόπωσης λόγο των συνεχόμενων αγώνων και δεδομένου ότι στερείται γήπεδο και έχουν χαθεί αρκετές προπονήσεις κατάφερε και κρατήθηκε στα δύσκολα σημεία του αγώνα επικρατώντας στην αναμέτρηση.

Για τους Παμπαίδες συμμετείχαν:

Βερυκάκης Βασίλης 13, Γιακουμάκης Αντώνης 2, Δραπανιώτης Γιάννης 11, Δημόπουλος Παναγιώτης,  Καστανοπουλάκης Ιωσήφ 6, Κορακάκης Σιμώνας 7, Κουνελάκης Γιώργος 4, Λιάγκος Στέφανος, Νικηφοράκης Θωμάς, Παπαδάκης Διαμαντής, Παπαδάκης  Κωνσταντίνος, Παπαδογιωργάκης Ευτύχης, Πατεράκης Στέφανος 1, Φετόλι Χρήστος, Χριστοφοράκης Παναγιώτης.

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή