8 μετάλλια η Θύελλα στον Άγιο | στίβος

Στο 7o Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην πόλη του Αγίου Νικολάου συμμετείχαν οι αθλητές στίβου της Θύελλας.
Οι αγώνες περιελάμβαναν το αναπτυξιακό πρωτάθλημα δρόμου σε δημόσια οδό, αγώνες επίδειξης σφαιροβολίας, άλμα σε μήκος χωρίς φόρα και kids athletics.

Οι Κισαμίτες αθλητές κατάφεραν να αποσπάσουν 8 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά ,2 ασημένια και 2χάλκινα.

Συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Άγγελος Μοδιανάκης στη σφαιροβολία Κ18 με βολή στα 14.82 μέτρα, η Χρυσάνθη Φαραντάκη στη σφαιροβολία Κ14 με βολή στα 7.15 μέτρα, η Ευαγγελία Διαμαντάκη στο άλμα σε μήκος χωρίς φόρα Κ16 με 2.15 μέτρα και η Μαρία Νικολακάκη στο άλμα σε μήκος χωρίς φόρα Κ14 με 2.06 μέτρα.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ορλίντ Τζόκα στο δρόμο 3.600μ. Κ18 και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ500 της Θύελλας με τις Μουλάλι Χρύσα, Ελευθερία Διαμαντάκη, Εμμανουέλα Χαιρετάκη και Μαρία Νικολακάκη.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Χοχλάκη στο δρόμο 2.700μ Κ18 και η Αντιγόνη Σκαλιδάκη στη σφαιροβολία Κ16 με βολή στα 7.09.

Για την ομάδα της Θύελλας αγωνίστηκαν επίσης οι Κοκκινάκη Βασιλική, Χαιρετάκη Μαρία, ΜιχιελιουδάκηΜαρία ,Ντουλάκη Σοφία, Γαλαριώτη Άννα, ΈλσαΡέσκα, Μέλκο Τερέζα,Τσέρι Αλίσια,Πετράκη Νικολέτα και Μουρουζίδη Ολυμπία.

Μοιραστείτε την είδηση