Αθλητισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

7ος Πανελλαδικά ο Όμιλός Αντισφαίρισης Σούδας | Πρωτάθλημα Juniors

Στην 7η πανελλήνια θέση σε τίτλους ανά ταμπλό, μετά τη λήξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors 2020, ανάμεσα σε 136 Ομίλους των οποίων αθλήτριες και αθλητές έλαβαν μέρος, κατατάσσει το tennisnews.gr, σύμφωνα με τα στατιστικά του, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σούδας (Ο.Α.Σ.)! (https://www.tennisnews.gr/…/j…/38199-panellinio-juniors-stats).

Η σπουδαία αυτή διάκριση είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των αθλητριών, των αθλητών, των γονέων τους καθώς και των προπονητών, των προπονητριών και της Διοίκησης του Ομίλου.

Συνολικά, δεκαπέντε αθλήτριες και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2020.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα των αθλητριών και των αθλητών του Ο.Α.Σ., ανά κατηγορία, είχαν ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12»

Ιδιαίτερα σημαντική η κατηγορία αυτή καθώς εκτός της μέγιστης διάκρισης που πέτυχε η αθλήτριά μας ΜΥΡΤΩ ΠΡΩΙΜΑΚΗ, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στα μονά και στα διπλά, υπήρχαν ακόμη επτά συμμετοχές αθλητριών του Ο.Α. Σούδας στην κατηγορία, εκ των οποίων πέντε στο κυρίως ταμπλό μονών και διπλών!

• Η ΠΡΩΙΜΑΚΗ ΜΥΡΤΩ, όπως έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε προηγούμενη ανάρτηση, κατέκτησε την 1η θέση και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στα μονά και στα διπλά (με συμπαίχτρια τη ΓΕΡΟΣΤΑΘΗ ΜΕΛΙΤΙΝΗ του ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας).

• Η ΑΡΕΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ, στα μονά ξεκίνησε στο κυρίως ταμπλό πετυχαίνοντας μία νίκη και στη συνέχεια χάνοντας στον δεύτερο γύρο έμεινε στην 32άδα, ενώ στα διπλά, με συμπαίχτρια τη συναθλήτριά της ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ξεκινώντας από τα προκριματικά, πέρασαν στο κυρίως ταμπλό όπου με μία νίκη και μία ήττα έμειναν στη 16άδα.

• Η ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, στα μονά ξεκίνησε ξεκίνησε στο κυρίως ταμπλό πετυχαίνοντας μία νίκη και στη συνέχεια χάνοντας στον δεύτερο γύρο έμεινε στην 32άδα ενώ στα διπλά, με συμπαίχτρια τη συναθλήτρια της ΠΡΩΙΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, χάνοντας στον πρώτο γύρο έμειναν στην 32άδα. Στα μικτά, με συμπαίκτη τον ΔΟΛΙΑΝΙΤΗ ΗΛΙΑ του Ηράκλειο ΟΑΑ, έχασαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό μένοντας στην 32άδα.

• Η ΠΡΩΙΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, στα μονά ξεκίνησε ως Νο 1 στα προκριματικά και με ένα bye και δύο νίκες πέρασε στο κυρίως ταμπλό όπου έχασε στον πρώτο γύρο, ενώ στα διπλά με συμπαίχτρια, όπως προαναφέραμε, τη συναθλήτριά της ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, έμειναν στην 32άδα. Στα μικτά, με συμπαίκτη τον συναθλητή της ΦΑΝΔΡΙΔΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΟ, κερδίζοντας έναν αγώνα στο κυρίως ταμπλό, μπήκαν στη 16άδα.

• Η ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, στα μονά ξεκίνησε από τα προκριματικά και με δύο νίκες πέρασε στο κυρίως ταμπλό, όπου έχασε στον πρώτο γύρο, ενώ στα διπλά, με συμπαίχτρια τη συναθλήτριά της ΑΡΕΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ, ξεκινώντας από τα προκριματικά πέρασαν στο κυρίως ταμπλό όπου με μία νίκη και μία ήττα έμειναν στην 16άδα.

• Η ΓΕΛΑΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, στα μονά ξεκίνησε από τα προκριματικά όπου πέτυχε μια νίκη και έχασε στη συνέχεια, ενώ στα διπλά, με συμπαίχτρια τη συναθλήτριά της ΔΟΤΣΟΥ ΝΕΦΕΛΗ, ξεκινώντας από τα προκριματικά κέρδισαν τον πρώτο αγώνα και έχασαν στη συνέχεια.

• Η ΔΟΤΣΟΥ ΝΕΦΕΛΗ, στα μονά ξεκίνησε από τα προκριματικά όπου έχασε στον δεύτερο αγώνα της, ενώ στα διπλά, με συμπαίχτρια τη συναθλήτριά της ΓΕΛΑΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ξεκινώντας από τα προκριματικά κέρδισαν τον πρώτο αγώνα και έχασαν στη συνέχεια. Στα μικτά, με συμπαίκτη τον συναθλητή της ΓΑΓΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗ έχασαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό μένοντας στην 32άδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΑΓΟΡΙΑ 12»

Πέντε ήταν οι αθλητές του Ο.Α.Σ. που συμμετείχαν στην κατηγορία αυτή εκ των οποίων οι δύο έπαιξαν στο κυρίως ταμπλό.

• Ο ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, στα μονά κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο κυρίως ταμπλό και έχασε στον επόμενο μένοντας στην 32άδα, ενώ στα διπλά, με συμπαίχτη τον ΔΟΛΙΑΝΙΤΗ ΗΛΙΑ του Ηράκλειο ΟΑΑ, έχασαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό. Στα μικτά, με συμπαίχτρια τη ΓΕΡΟΣΤΑΘΗ ΜΕΛΙΤΙΝΗ του ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας, κερδίζοντας δύο αγώνες στο κυρίως ταμπλό μπήκαν στην 8άδα.

• Ο ΦΑΝΔΡΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ, στα μονά κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο κυρίως ταμπλό και έχασε στον επόμενο μένοντας στην 32άδα, ενώ στα διπλά, με συμπαίχτη τον ΔΟΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του ΟΑ Αθηνών, κερδίζοντας δύο αγώνες στο κυρίως ταμπλό μπήκαν στην 8άδα. Στα μικτά, με συμπαίχτρια τη συναθλήτριά του ΠΡΩΙΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ κερδίζοντας έναν αγώνα στο κυρίως ταμπλό μπήκαν στη 16άδα.

• Ο ΓΑΓΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στα μονά ξεκίνησε από τα προκριματικά κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα και χάνοντας τον επόμενο, ενώ στα διπλά, με συμπαίχτη τον συναθλητή του ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, κερδίζοντας δύο αγώνες στα προκριματικά μπήκαν στο κυρίως ταμπλό όπου έχασαν στον πρώτο γύρο μένοντας στην 32άδα. Στα μικτά, με συμπαίχτρια τη συναθλήτριά του ΔΟΤΣΟΥ ΝΕΦΕΛΗ, έχασαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό μένοντας στην 32άδα.

• Ο ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, στα μονά ξεκίνησε από τα προκριματικά κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα και χάνοντας τον επόμενο ενώ στα διπλά, με συμπαίχτη τον συναθλητή του ΓΑΓΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗ, κερδίζοντας δύο αγώνες στα προκριματικά, μπήκαν στο κυρίως ταμπλό όπου έχασαν στον πρώτο γύρο μένοντας στην 32άδα.

• Ο ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΗΣ, στα μονά ξεκίνησε από τα προκριματικά χάνοντας στον πρώτο αγώνα ενώ στα διπλά, με συμπαίχτη τον ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ του ΑΟΑ Φιλοθέης, έχασαν στον πρώτο γύρο των προκριματικών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14»

Δεν συμμετείχε αθλήτρια του Ο.Α.Σ. στην κατηγορία αυτή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΑΓΟΡΙΑ 14»

Ένας αθλητής του Ομίλου Αντίσφαιρισης Σούδας συμμετείχε σε αυτήν την κατηγορία.

• Ο ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, στα μονά ξεκίνησε από τα προκριματικά περνώντας bye τον πρώτο αγώνα, κερδίζοντας τον δεύτερο και χάνοντας στον επόμενο, ενώ στα διπλά, με συμπαίχτη τον ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ του Ηράκλειο ΟΑΑ, ξεκινώντας από τα προκριματικά πέρασαν στο κυρίως ταμπλό όπου έχασαν στον πρώτο αγώνα μένοντας στην 32άδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16»

Μία αθλήτρια του Ομίλου Αντίσφαιρισης Σούδας συμμετείχε σε αυτήν την κατηγορία με ιδιαίτερη διάκριση.

• Η ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΕΛΙΝΑ, στα μονά κέρδισε τον πρώτο αγώνα και έχασε στον επόμενο μένοντας στην 32άδα. Μεγάλη όμως ήταν η επιτυχία της στα διπλά, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, καθώς με συμπαίχτρια την ΚΑΣΣΗ ΝΑΤΑΛΙΑ του ΑΟΑ Χαϊδαρίου κατέκτησαν την 3η πανελλήνια θέση κερδίζοντας τον μικρό τελικό. Στα μικτά, με συμπαίκτη τον συναθλητή της ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ, κερδίζοντας δύο αγώνες στο κυρίως ταμπλό, μπήκαν στην 8άδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΑΓΟΡΙΑ 16»

Ένας αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας συμμετείχε σε αυτήν την κατηγορία.

• Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, στα μονά κέρδισε τον πρώτο αγώνα και έχασε στον επόμενο μένοντας στην 32άδα, ενώ στα διπλά, με συμπαίχτη τον ΚΑΠΕΛΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ του ΑΣ Ακρόπολις, κέρδισαν έναν αγώνα στο κυρίως ταμπλό και έχασαν τον επόμενο μένοντας στη 16άδα. Στα μικτά, όπως προαναφέραμε, με συμπαίχτρια τη συναθλήτριά του ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΕΛΙΝΑ, κερδίζοντας δύο αγώνες στο κυρίως ταμπλό, μπήκαν στην 8άδα.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr