Βάλε το στέμμα στο κεφάλι σου μικρέ !!! | φαινόμενο Τσιτσιfast

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην καλή του μέρα είναι με διαφορά ο πιο απολαυστικός σύγχρονος τενίστας της νέας γενιάς. Στην καλή του μέρα μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο.
Ακόμα και στην καλή του μέρα όμως, θυμάται αβίαστα το ελληνικό εκρηκτικό ταπεραμέντο του και αθυροστομεί.

«Άντε και γαμ…»

Είναι πραγματική απόλαυση ο μικρός. Για όσους αγαπάμε το τένις είναι εγγύηση ότι θα μας «κολλήσει» τα μούτρα για πολλά χρόνια στις οθόνες από δω και στο εξής. Όχι μόνο επειδή συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους τενίστες – αθλητές στον κόσμο, αλλά και για αυτό το ιδιαίτερο δικό του «αλήτικο» στυλ.
Στον πρώτο σημαντικό πόντο που έχασε από έλλειμα στη συγκέντρωσή του ακούστηκε στα πέρατα της γης το ελληνικότατο «άντε και γαμ..

Top class player

Ο μεγάλος τελικός στο ATP Finals με αντίπαλο τον Γάλλο Tιμ, έδειξε ότι η νέα γενιά στο τένις ήρθε για να μείνει, μα κυρίως ότι ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς, σήμερα μόλις 21 ετών, είναι πανέτοιμος να παραλάβει το «στέμμα» από το λεγόμενο Big3 των Roger Federer, Ράφα Ναδάλ και Νόλε Τζόκοβιτς.

Και παρόλο που στο πρώτο σετ η έλλειψη συγκέντρωσης του στέρησε το προβάδισμα, επέστρεψε στο δεύτερο πολύ επιθετικά και άλλο τόσο αποφασιστικά, για να ισοφαρίσει και στο τέλος να πάρει μια πολύ μεγάλη, την μεγαλύτερη νίκη στην μέχρι τώρα καριέρα του. Έπεται συνέχεια και μάλιστα λαμπρή.

O2 Arena

Κι όπως πολλές φορές ακούστηκε απ τις εξέδρες στην πολυτελή Ο2 Arena του Λονδίνου «πάμε Στέφανε, εσύ είσαι ο καλύτερος τώρα.!!!»

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1416 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης