Ολίγον έγκυος και 100 χρόνια πίσω…

Αρχικά θεώρησα ότι είναι φαιδρό για το μέσο αναγνώστη να δημοσιεύσω μια ανακοίνωση+φωτογραφία που προσβάλει τη νοημοσύνη των Κισαμιτών.

Τι λέει δηλαδή η ανακοίνωση που απέστειλε η Περιφέρεια στα τοπικά μέσα.

Λέει εν πολλοίς, ότι ο κ. Βουλγαράκης επισκέφθηκε με κλιμάκιο μηχανικών του υπουργείου την Κίσαμο και τα Τοπόλια.

Σας τη χαρίζω αυτούσια με αγάπη:

«O αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης συνοδευόμενος από τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που έφτασαν σήμερα στα Χανιά, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, την περιοχή των Τοπολίων, για να παρακολουθήσουν τις εργασίες απομάκρυνσης καταπτώσεων των βράχων προκειμένου να δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος, με σχετική ασφάλεια, μέχρι το απόγευμα».

Ελάτε τώρα να κάνουμε τη μετάφραση.

Με “σχετική ασφάλεια” μας είπε η Περιφέρεια.

Καλό!!!

Τι να σημαίνει άραγε “με σχετική ασφάλεια” ?

Ίσως να σημαίνει ότι “επειδή μας έχετε ζαλίσει στην Κίσαμο οτι έχετε προβλήματα, ότι δε σας προσέχουμε κι ότι σας έχουμε αφήσει σε ΚΑΘΕ ΕΛΕΟΣ, ήρθαμε με κλιμάκιο από το υπουργείο σε αυτοψια με ΑΠΟΛΥΤΗ προχειρότητα και σας επιτρέπουμε τη διέλευση, άλλα ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ”.

Οφείλει λοιπόν η Περιφέρεια, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ “ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, αλλά κυρίως να μας πουν, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη – ω, μη γένοιτο – στην στατιστικά υπαρκτή πιθανότητα της ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1613 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης