Μόνο αυτοί μπορούν να νικήσουν τη σάρκα, το δάκρυ και κάθε εμπόδιο | Κωστής & Γεράσιμος

Κάθε πρόκληση στη ζωή, ενεργοποιεί την ανάγκη να νικήσεις το κίνητρο. Στον αθλητισμό περισσότερο. Κι οι ψυχές, που τόση δύναμη έχουν και σε κάνουν να φτάνεις εκεί που δε νομίζεις ότι μπορείς.

Ο Κωστής και ο Γεράσιμος

Ο Κωστής, ο υπεραθλητής, ο άνθρωπος που δε σταματά να νικά τις ανθρώπινες αντοχές, να ανεβάζει τον πήχη, να προκαλεί τον εαυτό του, τα όνειρά του και να δίνει «τροφή» στους μικρούς που τον θαυμάζουν.

Και ο Γεράσιμος, που αντίστοιχα, καταθέτει σε παράλληλο «στίβο», τη δίκη του ψυχή. Έτοιμος και αυτός, για αγώνες, για νίκες, μεγάλες νίκες, αυτές που σε κάνουν να κλαις φωναχτά.

Αυτά τα δυο Κισαμιτάκια,ετοιμάζονται και συνεργάζονται, με στόχο την ίδια αφετηρία και την ίδια διαδρομή. Μαζί και δίπλα. Δότες και ινδάλματα.

Κωστής Βαρουχάκης & Γεράσιμος Στυλιανακάκης

Στην περίπτωση τους δεν υπάρχει λεξιλόγιο αρνητισμού και ήττας. Και αν τελικά καταφέρουν να τρέξουν μαζί στις 16 Φεβρουαρίου στον Δρόμο Κισάμου 2020, τότε θα μιλάμε για την επιτομή στην υπέρβαση της ψυχής. Θα μιλάμε άνετα τότε, για τη μεγαλύτερη νίκη που κατάφερε το πνεύμα και η δύναμη του, κόντρα σε κάθε σάρκα, κάθε εμπόδιο, κάθε δάκρυ.

Αυτό θα ‘ναι το μεγαλείο εκείνης της Κυριακής…

φωτό: Γ. Γεωργιλάκης – Μ. Γιαννουδάκη

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1613 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης