Ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας | χρηματοδότηση

Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Σητείας πρόκειται να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, σηματοδοτώντας τα έργα ανακαίνισης του νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Ο κ. Αρναουτάκης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σητείας συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Γουλιδάκη και τους περιφερειακούς συμβούλους Λασιθίου, Γιώργο Τσιφετάκη, Γιάννη Ανδρουλάκη και Κωσταντίνο Ξενικάκη.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο κ. Αρναουτάκης ξεναγήθηκε στους θαλάμους και τους χώρους που έχουν ανακαινίσει με δωρεές τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου, από τον πρόεδρο του Συλλόγου, Μανώλη Παπανικολάου και μέλη του Συλλόγου καθώς και από την υποδιοικήτρια, Μαρία Δαρατσιανού, τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Νίκο Σολιδάκη και την πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου, Μαρία Δασενάκη.

Ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε τα εξής: «Επικοινώνησα με την κυρία Μπορμπουδάκη και θα προχωρήσουμε για τις μελέτες προκειμένου να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης το έργο της ενεργειακής και αισθητικής αναβάθμισης του κτιρίου, αλλά και τον εξοπλισμό σε ότι χρειάζεται το ίδρυμα και θεωρώ ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοπρατούμε αυτά τα έργα. Πρώτα όμως θα πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα οι μελέτες».

«Εκφράζω τον θαυμασμό μου στο έργο του Συλλόγου διότι όλοι οι άνθρωποί του κάνουν μια δουλειά που έπρεπε να γίνει από το κράτος», συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για το έργο που επιτελείται.

Μοιραστείτε την είδηση