νέαπρωτοσέλιδο ΑΥγεία

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ | «καθαρός» ο 26χρονος που εμφάνιζε συμπτώματα χτες στα Χανιά

Αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο 26χρονος που έφθασε χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Χανίων αναφέροντας ότι εμφανίζει συμπτώματα και ότι πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ελήφθη δείγμα που μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ για έλεγχο όπου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, βγήκε αρνητικό.

Την είδηση έκανε γνωστή με δηλώσεις της στην ΚΡΗΤΗ TV η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης Ελένη Μπορμπουδάκη.

Το περιστατικό αφορούσε την περίπτωση ενός νεαρού, 26 ετών, ο οποίος χθες το πρωί προσήλθε στο Νοσοκομείο Χανίων αναφέροντας ότι εμφανίζει συμπτώματα και ότι πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Ιταλία. Άμεσα σήμανε συναγερμός στο νοσηλευτικό ίδρυμα, που κίνησε όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Ο νεαρός με τα ύποπτα συμπτώματα απομονώθηκε στο κτίριο της νότιας πύλης, απ’ όπου παρελήφθη γύρω στις 12 το μεσημέρι από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, στον θάλαμο αρνητικής πίεσης που έχει διαμορφωθεί στη νοτιοανατολική πτέρυγα, κοντά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr