Στη Σούδα το κρουαζιερόπλοιο Odyssey of the seas | 3.263 επιβάτες

Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα το μεγαλοπρεπές κρουαζιερόπλοιο ODYSSEY OF THE SEAS, της εταιρείας Royal Caribbean Cruises, στο πλαίσιο της κρουαζιέρας που πραγματοποιεί στη Μεσόγειο.

Είναι τελευταίας τεχνολογίας, μήκους 348 μέτρων. Διαθέτει 16 καταστρώματα, 15 εστιατόρια, 2 πισίνες, και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 5.500 επιβάτες στις 2.105 καμπίνες που έχει.

Διαθέτει επίσης μεγάλο εσωτερικό χώρο για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κλαμπ με θέα τη θάλασσα, σαλόνι για εφήβους με κονσόλες παιχνιδιών, μουσική και ταινίες και γαστρονομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Έχει χαρακτηριστεί ως αρχιτεκτονικό θαύμα, που διαθέτει από προσομοιωτή κυμάτων μέχρι… τοίχο αναρρίχησης ύψους 12 μέτρων.

Οι επιβάτες του θα μπορούν να θαυμάσουν θέα που κόβει τη ανάσα 91 μέτρα πάνω από τη θάλασσα στο North Star, μια γυάλινη κάψουλα με θέα 360 μοιρών, και να ψυχαγωγηθούν με χορό, τραγούδι και ακροβάτες.

Τα μέλη του πληρώματός του ανέρχονται σε 1.663 άτομα, ενώ οι επιβάτες είναι 3.263.

«Καλοδεχούμενο λοιπόν και είναι βέβαιο πως οι χιλιάδες επιβάτες του θα φύγουν από την πόλη μας με τις καλύτερες αναμνήσεις», σημειώνει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων Δημήτρης Βιριράκης.

Μοιραστείτε την είδηση