Χανιά | στη Σούδα με 1.657 επιβάτες το κρουαζιέροπλοιο «Disney Magic»

Στο λιμάνι της Σούδας έφτασε το πρωί της Τετάρτης, για πρώτη φορά, το πολυτελές κρουαζιέροπλοιο της Disney Cruise Line, «Disney Magic», με 1.657 επιβάτες.

Η πλειοψηφία των επιβαινόντων βγήκε από το πλοίο, για περιήγηση στην πόλη των Χανίων και εκδρομές στην ενδοχώρα.

Το Disney Magic, η εξωτερική εμφάνιση του οποίου παραπέμπει στο ντύσιμο του Μίκυ Μάους, στο πλαίσιο της κρουαζιέρας στην Μεσόγειο πέρασε και από το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Από την εταιρεία προσφέρονται διάφορα πακέτα για τα ελληνικά νησιά, όπως για παράδειγμα η 7ήμερα κρουαζιέρα που ξεκινά από τη Ρώμη και περνά από Μύκονο, Σαντορίνη και Χανιά (με αρχική τιμή 6.417 ευρώ για δύο άτομα). Επίσης, ενδεικτικά, προσφέρεται και 8ήμερη κρουαζιέρα με αρχική τιμή στα 6.995 ευρώ για δύο επιβάτες.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων Δημήτρης Βιριράκης κάνει λόγο για μια «ενδιαφέρουσα άφιξη κρουαζιερόπλοιου σήμερα στη Σούδα», επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι «όπως προέκυψε από τη συζήτηση, το ταξίδι αυτό ήταν αναγνωριστικό των δυνατοτήτων του λιμανιού και της περιοχής, ενώ για το 2023 έχουν ήδη προγραμματιστεί 7 αφίξεις μεγαλύτερων πλοίων της ίδιας εταιρείας. Οι προοπτικές για το 2023 είναι πολύ ευοίωνες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες», καταλήγει ο κ. Βιριράκης.

Μοιραστείτε την είδηση