Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2020 η Ελλάδα | έρευνα Kuoni

Η Ελλάδα κατατάσσεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς για το 2020, σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας της Kuoni, η οποία δραστηριοποιείται στα ταξίδια πολυτελείας.

Επίσης, η Ελλάδα είναι ο 2ος πιο δημοφιλής ευρωπαϊκός προορισμός, ενώ η έρευνα αναφέρει, πως σε σχέση με πέρυσι η χώρα μας αναρριχήθηκε κατά 2 θέσεις και ότι έχουν προστεθεί στη λίστα ξενοδοχεία από τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα. Οι πιο ενδιαφέροντες προορισμοί φαίνεται να είναι τα μικρά και απομονωμένα νησιά, όπως η Σκόπελος. Επίσης, γίνεται αναφορά στην προσπάθεια της Ελλάδας να εκσυγχρονίσει τα τοπικά της αεροδρόμια.

Οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί προορισμοί, που τραβούν το ενδιαφέρον της Kuoni, είναι η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία ενώ γίνεται αναφορά και στην Τουρκία.

Στον τομέα των οικογενειακών διακοπών, η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση. Η κατάταξη των οικογενειακών προορισμών παγκοσμίως διαμορφώνεται ως εξής: Μαλδίβες, Μαυριτανία, Ταϊλάνδη, Ελλάδα, ΗΠΑ, Μεξικό, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία

Μοιραστείτε την είδηση