Παραδόθηκαν τα τάμπλετς στους διευθυντές σχολείων | δήμος Κισάμου

Την Πέμπτη 23 Απριλίου, παραδόθηκαν τα τάμπλετς στους διευθυντές των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, Τουλουπάκη Θοδωρή και Θεοδωρογλάκη Μιχάλη, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Μυλωνάκη και του Αντιδημάρχου Παιδείας Χαχλάκη Γιώργου, προκειμένου να δοθούν στους μαθητές που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στη διαδικασία ηλεκτρονικής μάθησης και την εξ αποστάσεως διδασκαλία, λόγω της έλλειψης ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε η  καταγραφή των αναγκών από τις διευθύνσεις όλων των σχολείων και αφού  γνωστοποιήθηκαν στον Δήμο μας, προχωρήσαμε στην διαδικασία της προμήθειας 150 tablets, τα οποία και παραδόθηκαν στους διευθυντές και θα δοθούν από τους ίδιους  στους μαθητές των σχολείων τους.  

Στόχος είναι να μη μείνει κανένας μαθητής χωρίς  τη δυνατότητα πρόσβασης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, καθώς όλοι τα παιδιά μας πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.

Για την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους της δαπάνης της συγκεκριμένης  προμήθειας, θα επιχορηγηθούν οι δύο Σχολικές Επιτροπές από τον Δήμο κατόπιν σχετικής έγκρισης Οικονομικής Επιτροπής.

Μοιραστείτε την είδηση