Με λαμπρότητα ο εορτασμός του ‘21 στην Κίσαμο | φωτορεπορτάζ
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος της Επανάστασης του 1821 στην Κίσαμο, παρουσία εκατοντάδων πολιτών, θεσμικών φορέων και προσώπων της πολιτικής σκηνής.
Στην Κίσαμο βρέθηκε και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ο οποίος παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πλατείας Τζανακάκη και έπειτα παρακολούθησε την καθιερωμένη παρέλαση στην οδό Σκαλίδη.

Νωρίς το πρωί τραγούδησαν το εωθινόν στους δρόμους της πόλης, κάτοικοι, συνοδευόμενοι από την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου.
Αμέσως μετά, σήμαναν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών για να ακολουθήσει η θεία λειτουργία και η επίσημη δοξολογία για την Εθνική εορτή, στο Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Επίδειξη ιστορικών οχημάτων πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κατράκη από τον Σύλλογο Διατήρησης Ιστορικών Οχημάτων (Παράρτημα Κρήτης).
Οι πεσόντες τιμήθηκαν στο Ηρώο της πόλης, με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής και τον Εθνικό Ύμνο από την Φιλαρμονική Δήμου Κισάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου.


Ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών, των αθλητικών σωματείων και των παραδοσιακών συλλόγων της Κισάμου, συνοδευόμενων από τη Φιλαρμονική.

Ο εορτασμός έλαβε τέλος, στην πλατεία Τζανακάκη, όπου παρουσιάστηκαν Κρητικοί χοροί από τους Παραδοσιακούς χορευτικούς συλλόγους, τους οποίους συνόδευσαν μουσικά οι Περαθωράκης Χρήστος λυρα , Περκολαράκης Μανώλης λαούτο, Χαρτζουλάκης Ιωάννης κιθάρα.























































































































