Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 7ου Chania Film Festival | κοινωνική αλληλεγγύη

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του 7ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 23 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Το πρόγραμμα των ταινιών, καθώς και των παράλληλων δράσεων  αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στη διεύθυνση όπου μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο του Φεστιβάλ και σε ηλεκτρονική μορφή.

Δείτε επίσης το επίσημο τρέιλερ του CCF7 με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη και τη δημιουργική ομάδα της indigo View:

Περισσότερες από   150 ταινίες που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος περιεχομένου με επίκεντρο την κινηματογραφική τέχνη συγκροτούν το φετινό πρόγραμμα. Μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και animation εντάσσονται σ’ αυτό.

Εκθέσεις, masteclasses, εκδόσεις, πάρτι.

Ειδικές προβολές, αφιερώματα και ένας πλούσιος κατάλογος ταινιών και εργαστηρίων για σχολεία, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Φεστιβάλ.

Δεκάδες καλεσμένοι θα βρεθούν μαζί μας να μοιραστούν τη δουλειά, τις εμπειρίες και τις σκέψεις τους.

Για 11 ημέρες η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά κινηματογραφικά στα Χανιά!

Οι δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων είναι με Ελεύθερη Είσοδο και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ.

Προαιρετική εισφορά Κοινωνικού Εισιτηρίου – ξηρά τροφή ή φάρμακα – που διανέμονται σε Κοινωνικές  Δομές των Χανίων. Επίσης, τρόφιμα και φάρμακα για τα αδέσποτα ζώα.

Το  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και τα Εκπαιδευτικά του Προγράμματατελούν υπό την Αιγίδα: των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων & Πολιτισμού και Αθλητισμού, &Τουρισμού, καθώς και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Υποστηρίζονται από τη Βουλή των Ελλήνων, σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης, και αποτελούν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, των Δήμων Χανίων, Πλατανιά και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ -ΚΑΜ

https://www.chaniafilmfestival.com/movies-list2019/

Μοιραστείτε την είδηση